Nieuwe app voor schilders

ZWOLLE – Wijzonol brengt een innovatie voor de Nederlandse schildersbranche op de markt. Het Zwolse familiebedrijf heeft een unieke app gelanceerd waardoor schilders effectiever klussen kunnen scoren en offreren. Tijdens de zogenaamde H’appy Day op dinsdag 12 september werd de app aan vakmannen en –vrouwen door heel Nederland aangeboden.

De bouwsector zit in de lift en het aantal schilderklussen neemt toe. De werkdagen van schilders zijn dan ook goed vol. Vooral offertetrajecten zijn tijdrovend. Het Zwolse familiebedrijf Wijzonol kent de ontwikkelingen en verzint oplossingen waarmee het werk van de schilder gemakkelijker wordt.

Een unieke app

Kortgeleden lanceerde Wijzonol in dit kader een unieke app. Met deze app kunnen schilders via hun smartphone in enkele minuten een compleet verftechnisch advies uitbrengen. Tot nog toe bestond een dergelijke app niet. Algemeen directeur Marlies van Wijhe: “Koninklijke Van Wijhe Verf is een vooruitstrevend bedrijf dat haar klanten optimaal wil ondersteunen in de alledaagse werkzaamheden. Met de Verftechnisch Advies App zijn we erin geslaagd om de schilder op een vernieuwende manier te helpen. Ik heb de app als een van de eersten zelf geprobeerd en hij werkt snel en makkelijk.”