Veel kracht, weinig stof

AMSTERDAM – Bosch breidt het 18 volt-systeem voor de vakman uit met een compacte en krachtige accuzuiger: de alleszuiger GAS 18V-10 L Professional.

De GAS 18V-10 L Professional zorgt met een ongewone luchtstroom voor een efficiënte afzuiging: door de speciale Rotational Airflow wordt binnenin de stofzuiger een werveling geproduceerd, zodat het stof langzamer op de filter neerslaat. De filter wordt hierdoor gespaard en het zuigvermogen blijft langer hoog. De GAS 18V-10 L Professional onderscheidt zich door deze rotatieluchtstroom en de netto-inhoud van zes liter. Het apparaat heeft bovendien een lange looptijd en een transparant stofreservoir, dat snel en eenvoudig geleegd, schoongemaakt en weer gemonteerd kan worden.

Professionals kunnen met de GAS 18V-10 L Professional en een volgeladen 6,0 Ah-accu tot 24 minuten zuigen. De alleszuiger kenmerkt zich door een hoge luchtstroom van 24 liter per seconde. De geïntegreerde slang- en accessoire-opname evenals het gewicht van 4,6 kilogram maken het transport en het gebruik op de bouwplaats gemakkelijker. Professionals kunnen de GAS 18V-10 L Professional als alleszuiger gebruiken en hebben alle accessoires snel bij de hand: van de spleetzuigmond en vloerzuigmond tot en met de drie verlengbuizen. Met behulp van een adapter kan de GAS 18V-10 L Professional bovendien ook comfortabel op een elektrisch gereedschap worden aangesloten en zuigt, nog voordat het in de omgeving komt, stof direct af. De alleszuiger is gecertificeerd voor stofklasse L.

Nadere informatie:
Bosch
Telefoon: 033 – 247 91 60
www.bosch.nl

DELEN