Multitalenten met kracht en precisie

OBERNDORF (D) – Krachtig, compact en met een zeer nauwkeurige zaagsnede: daarvoor staat de nieuwe 55-serie handcirkelzagen van Mafell garant.

Doordachte oplossingen zoals de meelopende ritslijnwijzer en het in de beschermkap geïntegreerde LED-licht vergemakkelijken de exacte geleiding uit de vrije hand van de nieuwe Mafell handcirkelzagen K 55c en K 55 18M bl.
De prestaties van de 1.300 W sterke CUprex Compact-motor maken van de nieuwe K 55 cc een multitalent voor overdwars-, langs- en invalsneden tot 58 millimeter (met rail van 52 milimeter) in de houtbewerking. “Ook bij de accu-variant zorgt de nieuwe LiHD-technologie met 99 wattuur (Wh) voor prestaties die tot nu toe alleen was voorbehouden aan netstroomgebonden machines”, aldus de fabrikant. Vooral op de steiger en op het dak vergemakkelijken het geringe gewicht van 4,1 kilogram (4,2 kilo voor de K 55 18M bl met accu) en de uitgebalanceerde gewichtsverdeling het werk.

Een extra plus aan precisie, veiligheid en comfort biedt het LED-lichtsysteem van de nieuwe cirkelzagen. Dit systeem regelt zelfstandig, afhankelijk van de lichtheid en de mate van reflectie van het te bewerken oppervlak, de lichtsterkte. Dat maakt steeds een schaduw- en verblindingsvrij zicht op de ritslijnwijzer en het zaagblad mogelijk.

Nadere informatie:
Mafell
Telefoon: 0049 – 7423 / 812-0
www.mafell.nl

DELEN