Gesnoerde multitool


BREUKELEN – Gebruikers kunnen nu kiezen tussen snoerloos of gesnoerd werken met de oscillerende multitool van Metabo. De nieuwe gesnoerde MT 400 Quick is een krachtige alleskunner voor verbouwingen en renovaties, uitwisselbaar met een groot aantal OIS en Starlock accessoires.

Met de MT 400 Quick, breidt Metabo zijn gesnoerde machine range uit met een oscillerende multitool. De machine heeft een krachtige 400 Watt motor en is in staat om de grote oscillatiehoek van 1,6° en VTC elektronica, die het toerental constant houdt onder belasting te combineren. Op deze manier, maken gebruikers snel vooruitgang bij het zagen, schuren, schrapen of raspen van de meest uiteenlopende materialen met de machine. Net als de accu-versie MT 18 LTX, is de gesnoerde MT 400 Quick met zijn breed toepassingsgebied inzetbaar bij uiteenlopende taken in de binnenafwerking, renovatie en installatie. Het Metabo Quick systeem zorgt voor gemakkelijk, gereedschapsloos wisselen van accessoires, en daardoor snel wisselen tussen diverse toepassingen. De robuuste aluminium behuizing en de 4 meter lange rubber kabel maakt het intensief gebruik op de bouwplaats mogelijk. Dubbele LED zorgen voor heldere verlichting op het werkgebied en zorgen voor een beter zicht in hoeken en donkere plekken.

Uitgebreid assortiment accessoires

De Metabo multitool werkt ook met de nieuwe Starlock accessoires dankzij de multi-adapter. Een groot aantal inzetgereedschappen op de markt passen op de machine en gebruikers kunnen hun huidige inzetgereedschap zonder problemen gebruiken op de multitool. Zelfs de basisversie bevat een los invalzaagblad, een driehoekschuurzool en een afzuigadapter. In de mediumset, vindt de professional extra accessoires voor schuren, zagen en raspen. De grote set, verpakt in een MetaLoc, zit een uitgebreid assortiment voor het werken op hout en tegels. Geschikt voor de bijgeleverde driehoekschuurzool bevat het Metabo assortiment talrijke schuurmiddelen voor schuurwerkzaamheden in kleine ruimten en hoeken. Daarnaast biedt Metabo speciale toepassing specifieke oplossingen met speciale accessoires, zoals bijvoorbeeld tegels of binnenafwerking. Alle versies van de multitool bevatten een afzuigadapter, welke aangesloten kan worden op diverse Metabo alleszuigers – bijvoorbeeld de compacte en krachtige alleszuiger ASR 25 L SC. Professionals kunnen op deze manier schoon en veilig werken.

Nadere informatie:

Metabo
Telefoon: 0346 – 259 060
www.metabo.nl