Wereldpremière MAKA CNC-Bewerkingscentrum

Het MAKA CNC-Bewerkingscentrum is uitermate geschikt voor onder meer de trappenindustrie, interieurbouw, meubelindustrie en ramen/deuren/kozijnenfabrikanten.

BAARN – Het nieuwe MAKA CNC-Bewerkingscentrum is een allround systeem, voorzien van een 3- of 5-assig CNC-freesaggregaat. Verder heft dit centrum handmatig of automatisch verstelbare opspanbalken, een automatisch beladings- en ontladingssysteem en kunnen de onderdelen of werkstukken op hoge snelheid worden gepositioneerd en bewerkt. MAKA introduceert haar nieuwste concept CNC-Bewerkingscentrum op de tweejaarlijkse Fensterbau Frontale in Nürnberg (21 tot en met 24 maart).

Op de Nederlandse markt neemt Kruba de vertegenwoordiging van MAKA voor haar rekening. Dat doet het bedrijf uit Baarn al vanaf de beginjaren. Het is, naast Urban, Thorwesten, Italmac, Graule, Rapid en Pertici, een van de belangrijkste merken in het totaalpakket van Kruba.

MAKA, pionier van CNC-technologie voor hout-, composiet-, aluminium- en kunststofbewerking, biedt voor elke bewerking een passende CNC-oplossing. Het leveringsprogramma varieert van modulair opgebouwde CNC-Bewerkingscentra tot hoog complexe en individueel op maat gebouwde oplossingen. Dit nieuwe, innovatieve CNC-Bewerkingscentrum is uitermate geschikt voor onder meer de trappenindustrie, interieurbouw, meubelindustrie en ramen/deuren/kozijnenfabrikanten.

Software en techniek in één

CNC-productielijnen worden steeds complexer. Daarom vindt MAKA het belangrijk om een universeel, allesomvattend CNC-Bewerkingscentrum te kunnen bieden met de benodigde gereedschappen, opspantechnieken en software. Door de stabiele bouwwijze en het leveren van goede service en begeleiding is absolute zekerheid geboden voor een hoge productiebetrouwbaarheid. Alles is door MAKA in huis ontwikkeld en alle mechanische en elektronische componenten of modules voor de machines zijn uit voorraad leverbaar.

Volautomatische Productielijn

Verder wordt op de vakbeurs ook de nieuwe productielijn van MAKA geïntroduceerd. Een mooie hightech-oplossing voor de volautomatische handling van werkstukken. Deze innovatieve shuttle is speciaal ontwikkeld om grote serieproducties efficiënt te kunnen realiseren. Hij reduceert het op- en afleggen van werkstukken. Voor plaat- en deurbewerking biedt de shuttle automatische beladingssystemen met geïntegreerde rollenbanen.

Nadere informatie:
Kruba
Telefoon: 035 – 543 35 55
www.kruba.nl
Maka is op de Fensterbau Frontale te vinden in Hal 10, op standnummer 203.

DELEN