Webinar ‘Bouwen aan Biodiversiteit’

169Leestijd: < 1 minuut
Ook bosbeheerders zijn volop bezig met het onderwerp biodiversiteit. Onder andere door een grotere diversiteit in aanplant aan te brengen.

UTRECHT – Het afgelopen jaar is het thema biodiversiteit ongekend veel in het nieuws aan bod gekomen. Maar wat is biodiversiteit eigenlijk, waarom heeft iedereen het steeds over (natuurlijke) ecosysteemdiensten en waarom zou ik me daar druk over maken? 

FSC Nederland, Provincie Zuid-Holland, VolkerWessels en Primum organiseren op donderdag 3 december (van 13.00 tot 14.00 uur) een webinar over dit onderwerp. Zij delen samen aan de hand van aansprekende voorbeelden inzichten over het belang van biodiversiteit en natuur en de kansen voor (bouw)bedrijven en overheden om hier als organisatie of persoonlijk mee aan de slag te gaan. In panelvorm en interactieve samenwerking met het publiek worden vragen en ervaringen met elkaar gedeeld.

Heb je een vraag die je in het webinar graag beantwoord ziet? Deze kun je bij je aanmelding vast insturen of delen via sli.do op het evenement #bouwenaanbiodiversiteit, waar ook de mogelijkheid is om te stemmen op vragen vooraf of tijdens het event.