Uitbreiding Berner assortiment 18,0 V accu platform

De nieuwe handcirkelzaagmachine BACCS heeft een zaagdiepte tot 66 millimeter en is extreem krachtig door de koolborstelloze motor.

LANDGRAAF – Berner breidt het assortiment uit met vier nieuwe 18,0 V machines. Alle machines werken met de nieuwe lithium-Ion BBP 18,0 V accupack 9.0 Ah, die hogere accuprestaties en een veel langere gebruiksduur heeft.

De nieuwe lithium-Ion 9.0 Ah accupack levert een gebruiksduur die minimaal twee keer langer is dan bij de 5.0 Ah accupack. Het apparaat heeft een water beschermende behuizing en de batterijen zitten in een stevig frame. Dit zorgt voor een verhoogde duurzaamheid en langere levensduur van de accu. De accupack toont de resterende accucapaciteit en is te gebruiken bij temperaturen van -20 °C tot + 55 °C. De nieuwe machines beschikken over borstelloze motoren, waardoor de levensduur tot drie keer wordt verlengd en de prestaties veel hoger liggen ten opzichte van de conventionele machines.

Een van de nieuwe machines is de nieuwe handcirkelzaagmachine BACCS. Deze zaag heeft een zaagdiepte tot 66 millimeter en is extreem krachtig door de koolborstelloze motor. De geïntegreerde blower en de stofafzuiging en de LED verlichting zorgen voor een goed en zuiver zicht op de zaagsnede. Met 5000 RPM zaagt de BACCS dertig procent sneller in hoofdapplicaties en is daarmee één van de snelste cirkelzagen in de markt. Een intelligent intern communicatiesysteem voorkomt oververhitting en diep ontlading

Nadere informatie:
Berner Produkten
Telefoon: 045 – 533 92 62
www.berner.nl

DELEN