Homag kiest voor nieuw machinedesign

Naast een nieuwe naam en een nieuw design krijgt de Sandteq SWT-100 een update, waardoor de prestaties naar een hoger niveau worden gebracht. Voortaan gaat deze schuurmachine door het leven als Homag Sandteq W-100

SCHOPFLOCH – In het voorjaar van 2017 nam Homag het initiatief om alle verschillende merknamen die onder de Hommag-groep vielen onder te brengen onder de naam Homag. Hiermee wil de Duitse machinefabrikant de samenwerking met de klant gestroomlijnder en efficiënter laten verlopen. Tegelijk met deze bedrijfsfilosofie werd ingezet op de nieuwe slogan ‘Your Solution’ waarmee Homag aangeeft dat de vraag van de klant en de bijbehorende oplossing van de klant altijd centraal staat.

Nu zet Homag de volgende stap. Op de Holz Handwerk ( 21 tot 24 maart) wordt een nieuw machinedesign gepresenteerd. Dit gaat samen met gecoördineerde en voor zich sprekende benaming en van de diverse machines en typemodellen. Maar niet alleen de naam, ook de functies van een groot aantal machines zullen worden uitgebreid. Bijvoorbeeld die van de Homag Sandteq W-100 (voorheen de SWT 100). Deze machine krijgt een update, waardoor de prestaties naar een hoger niveau worden gebracht.

 

DELEN