Accuzaag voor zagen van isolatiemateriaal

De accu-isolatiezaag ISC 240 van Festool is uitstekend geschikt voor het zagen van isolatiematerialen.

WADDINXVEEN – De accu-isolatiezaag ISC 240 van Festool is uitstekend geschikt voor snelle, precieze sneden bij het op maat zagen van flexibele en vaste PUR-isolatiematerialen. Het realiseren van een perfecte aansluiting van het isolatiemateriaal voorkomt energieverlies.

De ergonomische constructie en het geringe gewicht zorgen voor een maximaal werkcomfort. “Wij hebben met onze nieuwe accu-isolatiezaag een compleet nieuw systeem voor de bewerking van isolatiemateriaal ontwikkeld, dat voorheen nog niet in deze vorm bestond“, verklaart Danny Huijzer – productmanager van Festool. “Hiermee kunnen nu ook moeilijk te zagen, flexibel isolatiemateriaal zoals minerale wol en natuurvezels efficiënt, snel en precies worden gezaagd.”

Met geleiderail en hoekaanslag slagen ook repeterende sneden kaarsrecht en hoeknauwkeurig. Beide zaagbladen zijn er in twee lengten: 240 en 350 millimeter en via het snelwisselsysteem gemakkelijk zonder gereedschap te wisselen. Via een afzuigadapter kan ook een stofzuiger eenvoudig worden aangesloten voor schoon en gezond werken. Dit is vooral bij het zaaggarnituur met om en om vertanding van groot voordeel omdat hier veel vezels vrijkomen.

Erg handig: Met een 5,2 Ah Bluetooth-accupack start de stofzuiger bij het inschakelen automatisch. De onderhoudsvrije EC-TEC motor is door een rooster tegen stof en vezels beschermd. Het zaagblad weet door extra lange standtijden te overtuigen voor langdurig werken.

Nadere informatie:
Festool
Telefoon: 0182 – 62 19 42
www.festool.nl

DELEN