Accu-decoupeerzagen

Beide varianten hebben een rubberen greep en ergonomisch design voor een een optimale controle.

NÜRTINGEN – Geen lastig snoer, 100 procent mobiel en goede bediening – de twee nieuwe accu-decoupeerzagen van Metabo zijn echte allrounders. Ze zijn verkrijgbaar in twee modellen: meubelmakers, timmerlieden of vloerleggers kunnen al naargelang hun persoonlijke smaak kiezen tussen de STA 18 LTX 100 met slanke bodygreep en de STAB 18 LTX 100 met beugelgreep. Beide varianten bieden met rubberen grepen en ergonomisch design een optimale controle.

De nieuwe accu-decoupeerzagen van de fabrikant uit Nürtingen zijn extreem duurzaam en net zo sterk als een gesnoerde machine. Een 3.5 Ah-LiHD-accupack levert bijvoorbeeld voldoende stroom om max. 35 meter in een 18 millimeter dikke OSB-plaat te zagen. Dankzij hun krachtige accu-motoren zijn de zagen geschikt voor wel 100 millimeter diepe zaagsneden in zacht hout. Met flexibele pendelslag zagen ze naar keuze snel of zuiver. Bovendien werken beide zagen in elk materiaal door een variabel instelbaar aantal slagen steeds met de passende snelheid.

Waar gezaagd wordt, ontstaan stof en spaanders: een aangesloten alleszuiger zorgt echter voor duidelijk minder afval. Wie zich op de bouwplaats geheel snoerloos wil bewegen, kiest daarvoor de nieuwe Metabo accu-alleszuiger AS 18 L PC. Maar ook zonder zuiger zorgt de bijschakelbare spaanblaasinrichting voor vrij zicht op de getrokken lijn. Met bijna tachtig verschillende decoupeerzaagbladen voor alle materialen, een kunststof beschermplaat voor gevoelige oppervlakken en de stapel- en koppelbare transportkoffer Metaloc zijn de zagen het kernstuk van een perfect afgestemd systeem.

Nadere informatie:
Metabo Nederland
Telefoon: 0346 – 259 060
www.metabo.nl

DELEN