Online platform voor nieuwe en gebruikte houtbewerkingsmachines

Orderfox.com is het online platform voor de aan- en verkoop van nieuwe en gebruikte machines.

Orderfox.com-machinebeurs is een online platform voor het zoeken naar en het vinden en aanbieden van nieuwe of gebruikte houtbewerkingsmachines. Strategische, internationale partnerschappen met machinefabrikanten en portalen voor gebruikte machines zorgen aan de lopende band voor aanbiedingen.

Met behulp van een uitgebreid zoeken en intelligente filterfunctie vindt elk geregistreerd lid op orderfox.com eenvoudig en snel de passende nieuwe of gebruikte machine. In de nieuwemachinesbeurs staan filterfuncties zoals hoofd- en subcategorie (gereedschap- en metaalbewerkings- of houtbewerkingsmachine, draai- en freesmachines enz.) machinetype, fabrikant, bediening, prijs en nog veel meer ter beschikking. In de gebruikte machinebeurs kunnen de filters met bedrijfsuren en bouwjaar worden uitgebreid.

Orderfox.com-leden kunnen niet alleen nieuwe en gebruikte machines zoeken, maar ook hun eigen machines in de grootste machinebeurs aanbieden. Er kunnen maximaal acht foto’s aan de advertentie worden toegevoegd om op die manier een goed beeld van de machine te geven.

Uitbreiding

Achter de schermen wordt al aan de uitbereiding van de Orderfox.com-machinebeurs gewerkt: in de planning staat de integratie van financierings- en transportpartners, zodat men indien gewenst meteen via de platformen bij diverse partners offertes op kan vragen. Machinefabrikanten en portalen voor gebruikte machines wereldwijd zijn uitgenodigd om zich onder de vleugels van Oorderfox.com te presenteren en zo deel te worden van het branchenetwerk. Het gebruik inclusief alle functies en diensten van Orderfox.com is gratis.

DELEN